Levenbach Advocaten vereenvoudigt e-mail- en documentmanagement met DMSforLegal

Het Amsterdamse kantoor Levenbach Advocaten maakt, voor het efficiënt en eenvoudig beheren van haar relevante informatie, gebruik van het op Microsoft Sharepoint gebaseerde DMSforLegal. Dit DMS (Document Management Systeem), speciaal ontwikkeld voor juridisch professionals, is volledig gebaseerd op Microsoft cloud technologie en biedt het kantoor alle vrijheid en flexibiliteit om altijd overal bij haar data te kunnen.

Levenbach Advocaten zocht een nieuwe manier om informatie uit dossiers, e-mails en documenten eenduidig op te slaan en aan te maken. Hiervoor viel het oog uiteindelijk op DMSforLegal van Epona Legal. De belangrijkste voordelen van het kantoor ten op zichten van andere pakketten, zijn de goede integratie en koppelingsmogelijkheden met een diversiteit aan juridische softwarepakketten. In het geval van Levenbach was bijvoorbeeld de integratie met Legalsense van grote waarde. Ook de integraties met Microsoft Office 365 oplossingen, zoals Microsoft Word en Outlook, zorgen ervoor dat er voortaan geen document meer verdwaald raakt.

Het belang van goede integraties

Bart van Wanroij, Managing Director van Epona Legal, ziet dat goede integraties en koppelingen steeds belangrijker worden voor kantoren. “De tijd van alleen op de wereld is wel een beetje voorbij in ICT-land. Het kunnen koppelen en integreren met verschillende pakketten, om zo de gebruiker en het kantoor een zo efficiënt mogelijke gebruikerservaring te bieden, helpt kantoren om het maximale uit hun tijd te halen.”

Met name koppelingen met Office producten bieden volgens Van Wanroij veel toegevoegde waarde: “Kijk naar hoe een document, brief of e-mail nu wordt gebruikt. Men start Word, begint te schrijven en moet vervolgens via vele omwegen het document ergens in een dossier plaatsen. Door onze integraties kan dit proces geregeld zijn vanaf de creatie van een document. Dit levert een kantoor als Levenbach een hoop zekerheden en efficiëntie op.”