SOFTWAREPRODUCTEN

Epona levert softwareoplossingen die een verschil maken.

Dankzij onze uitgebreide ervaring met unieke klantsituaties en behoeften, erkennen we bij Epona het belang van het ontwikkelen van software die perfect aansluit bij het werkproces van de professional. Onze diensten zijn volledig afgestemd op de intensieve samenwerking tussen ontwikkelaar, consultant en klant, zodat een effectieve oplossing geleverd kan worden met een hoge gebruikersacceptatie. Wij zetten onze uitgebreide kennis van bedrijfsprocessen, infrastructuur en technologie in voor onze klanten bij het ontwikkelen en implementeren van onze softwaretoepassingen. Dat is ons werk, al meer dan vijftien jaar.

Epona softwareontwikkeling is een gestroomlijnd proces dat tot in detail is afgestemd op het bereiken van optimale efficiency en effectiviteit. Onze visie om continue kennis te kapitaliseren heeft geleid tot het ontstaan van de Epona Component Library (ECL), een centraal mechanisme in Epona’s softwareontwikkeling. De voordelen van gestroomlijnde processen, verhoogde efficiency en effectiviteit worden voor onze klanten vertaald in kostenreductie, hoogwaardige diensten en kwaliteitssoftware die voldoet aan specifieke behoeften.

U zoekt solide software die meegroeit met de veranderende behoeften van uw organisatie? Epona levert hoge kwaliteit softwareontwikkeldiensten.

JURIDISCHE IT OPLOSSINGEN

Ontwikkeld om het werkproces van de professional te optimaliseren.

EPONA365
Document Management

Digitale dossiervorming gebaseerd op Microsoft SharePoint en volledig geïntegreerd met Microsoft Office.

ContactManager
Client Relationship Management

Het meest effectieve relatiebeheer (CRM) systeem beschikbaar voor de professional services industrie.

LegalWord
Documentcreatie

Professionele documentcreatie geïntegreerd met veelgebruikte juridische softwareprogramma's.

HET BESTE VAN BEIDE WERELDEN

Het is het beste van beide werelden: een legal DMS samen met standaard Office 365. Gecombineerd met de gouden samenwerking tussen ons en Epona Legal draagt deze oplossing bij aan een winstgevende en duurzame groei van onze afdeling.

Mascha Meewis - Global Project Manager Asset Management Aegon

CONTACTFORMULIER

Vult u het formulier in en wij beantwoorden uw (aan)vraag zo snel als mogelijk.