OVER EPONA

Epona begeleidt organisaties bij verandertrajecten en levert producten die het werkproces optimaliseren van de juridische professional.

Zonder onze toegewijde consultants, ontwikkelaars en ondersteunend personeel zou Epona niet in staat zijn om sinds 1993 te voorzien in de behoefte aan softwareoplossingen van honderden organisaties. Daarom willen wij niet alleen uitblinken in onze dienstverlening naar klanten en partners, maar ook in het bieden van de werkomgeving die daaraan ten grondslag ligt.

De kalmte en rust die op het hoofdkwartier van Epona heersen, vormen een sterk contrast met de hectiek van de wereld van de technologie. Er wordt nauw samengewerkt tussen projectteams en het managementteam. Mensen die bij Epona werken hebben de flexibiliteit en de gelegenheid om te innoveren en continu de missie van Epona in stand te houden.

Bij Epona is iedereen in staat om actief mee te werken aan veranderingen, het verbeteren van de kwaliteit, en het verfijnen van processen en methodes. Werknemers zijn individueel en als team in de gelegenheid om vaardigheden te oefenen en te ontwikkelen, ideeën uit te wisselen, en oplossingen te implementeren.

De gezamenlijke kennis van onze consultants strekt zich uit op het gebied van o.a. softwareontwikkeling, bedrijfskunde, recht, financieën en economie. Zij werken samen met partners en ons in-house team van ontwikkelaars om de softwarebehoeftes van klanten in kaart te brengen en hen te adviseren bij het selecteren en toepassen van oplossingen.

Consultancydiensten van Epona hebben geleid tot de ingebruikname van oplossingen van Epona zelf en van diverse leveranciers zoals Microsoft, iManage (voorheen HP Autonomy) en Adobe. Met haar kennis om technische beslissingen te ondersteunen en waar te maken heeft Epona al vele successen behaald, en daarmee haar visie hooggehouden.

Visie: het faciliteren van technologische vooruitgang in organisaties. Epona doet dit door het gebruik van softwareoplossingen die zijn gestoeld op de zakelijke principes van die organisaties.

Missie: het leveren van producten en diensten waarmee processen, productiviteit en winstgevendheid van klanten en partners worden geoptimaliseerd.

 

EPONA LEGAL MANAGEMENT TEAM

Onze managementteamleden weerspiegelen de spirit van Epona en leiden onze organisatie met een hoge dosis aan integriteit en verantwoordelijkheid.

edgtf-team-image
BART VAN WANROIJ
Directeur

Bart is een technologie enthousiasteling die als IT professional gedurende meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van IT consulting, implementatie en management heeft opgebouwd. Zijn diverse portfolio omvat uitgebreide kennis op het gebied van zaken, economie, financiën en recht. Bij Epona is Bart verantwoordelijk voor kwaliteitscontrole en het operationeel management van Epona Deutschland en Epona USA.

edgtf-team-image
MARCO DISSEL
Productmanager ContactManager

Door zijn kennis van talloze toepassingen en ontwikkel-omgevingen is Marco een getalenteerde hooggekwalificeerde consultant en expert op het gebied van systeemintegraties. Zijn uitgebreide kennis van bedrijfs-processen, de infrastructuur van advocatenkantoren en juridische technologie hebben Marco’s oorspronkelijke projecten omgevormd in gewaardeerde lange termijn consultancy relaties met diverse grote advocatenkantoren.

edgtf-team-image
MARCEL LANG
Productmanager EPONA365

Als expert op het gebied van juridische technologie voorziet Marcel reeds meer dan 15 jaar in de unieke behoeften van nationale en internationale advocatenkantoren en bedrijfsjuridische afdelingen. Zijn brede specialisatie in het domein van document/e-mail- en records-management gecombineerd met legal compliance en risicomanagement maken van Marcel een herkend en erkend persoon in de internationale juridische technologiemarkt.