CONTACTMANAGER

ContactManager is het meest gebruikte pragmatische CRM systeem, speciaal ontwikkeld voor de professional services markt.

Het systeem biedt een accurate gecentraliseerde contactendatabase, gekoppeld aan de bedrijfsgegevens-database van de KvK en geïntegreerd met de meest gebruikte financiële en documentmanagement systemen in de juridische markt, waaronder Elite, Aderant, NEXTmatters, FORTUNA, CClaw, Fidura en Legalsense. Waar de professional zich ook bevindt, met ContactManager heeft hij altijd de beschikking over correcte contactgegevens, eenvoudig en efficiënt in het gebruik via Internet Explorer, Microsoft Word, Microsoft Outlook en de verschillende mobiele apparaten zoals de BlackBerry en de iPhone.

CONTACT

PRODUCT PREVIEW

Ervaar ContactManager en vraag nu een demo aan.

VOORDELEN

ONTDEK RELATIES

Verbeter de kennis van cliënten en prospects binnen uw kantoor en krijg zicht op het relatienetwerk van uw kantoor (wie kent wie).

VERHOOG OMZET

Start business development initiatieven, identificeer kansen, converteer deze en verhoog uw omzet.

VERBETER PROCESSEN

Stroomlijn CRM processen door de integratie met het financieel praktijkmanagementsysteem en documentmanagementsysteem van uw kantoor.

VERSTERK RELATIES

Verbeter de klantervaring en versterk klantrelaties met de ingebouwde activiteitenmodule voor optimaal relatiemanagement.

PERFECTE DATA

Een krachtige ontdubbelmodule voorkomt vervuiling van de database en detecteert potentieel dubbele contacten reeds bij de invoer. De standaard connector met Webservices.nl (KvK database) versnellen het invoeren van nieuwe contacten en verzekeren een goede datakwaliteit.

OUT-OF-THE-BOX FEATURES

ContactManager biedt een veelheid aan gebruiksvriendelijke features, waaronder

  • Outlook integratie
  • E-mail marketing support
  • Sociale media integratie
  • Sterke ontdubbeling
  • En meer…
DATASHEET

Correcte informatie verwacht men van een juridische onderneming.

De overstap naar ContactManager heeft ervoor gezorgd dat nieuwe contacten binnen KienhuisHoving makkelijk en snel zijn in te voeren.

mr. J.M.A. (Jacobine) Tinselboer, KienhuisHoving - Partner

CONTACTFORMULIER

Vult u het formulier in en wij beantwoorden uw (aan)vraag zo snel als mogelijk.