DMSforLegal integreert met veilig mailen oplossing van Zivver

DMSforLegal integreert met veilig mailen oplossing van Zivver

Er is nu een eenvoudige en veilige manier om data uit uw DMS per e-mail te delen met cliënten of relaties: DMSforLegal integreert nu met Zivver. Door de integratie in Outlook kunt u nu eenvoudig documenten uit uw DMS selecteren en veilig mailen via Zivver. De data hoeft daardoor niet eerst uit het DMS gehaald te worden om veilig verstuurd te worden.

Bart van Wanroij, Managing Director Epona Legal: “Het abusievelijk versturen van een vertrouwelijk stuk naar een verkeerde ontvanger is één van de meest voorkomende datalekken. De twee-staps-verificatie voor het openen van Zivver e-mails voorkomt dat een foutief e-mailadres grote gevolgen heeft. Omdat het veilig mailen in de advocatuur, mede dankzij de adoptie van Zivver door de Rechtspraak, momenteel een behoorlijke vaart neemt is de behoefte aan een goede koppeling met ons DMS groot geworden. Daarom hebben wij samen met Zivver deze koppeling ontwikkeld.”

Rick Goud, CIO van Zivver: “Covid-19, maar ook de snelle ontwikkelingen rond richtlijnen voor gegevensbescherming, zorgen ervoor dat organisaties steeds meer aandacht besteden aan de beveiliging van hun digitale communicatie. Het is een belangwekkende ontwikkeling dat De Rechtspraak advocaten, deurwaarders en rechtbanken de mogelijkheid biedt om vertrouwelijke informatie veilig via mail te versturen. De koppeling met DMSforLegal biedt de juridische sector een grote efficiëntieslag in veilig digitaal communiceren. Sommige informatie kan je nu eenmaal beter beveiligd van A naar B versturen.”

DMSforLegal gebruikers die ook al gebruik maken van Zivver kunnen contact met Epona Legal opnemen om de integratie op te laten zetten. Gebruikers van DMSforLegal die nog geen Zivver account hebben, kunnen via Epona Legal nu een abonnement nemen op de veilige communicatiedienst van Zivver.

Wilt u meer weten over de koppeling van Zivver met DMSforLegal? Neem contact met ons op.