1. Home
 2. Knowledge Base
 3. DMSforLegal
 4. E-mail Management
 5. E-mail verplaatsen, kopiëren en archiveren

E-mail verplaatsen, kopiëren en archiveren

E-mail archiveren

Gebruikers kunnen een e-mail in DMSforLegal archiveren middels de Werkbalk Archivering.

 1. Selecteer de e-mail
 2. Plaats de cursor op het Werkbalk Archivering Wanneer deze werkbalk niet zichtbaar is, klink dan op de Werkbalk Archivering knop in de DMSforLegal tab in de Outlook werkbalk.
 3. Typ (een gedeelte van) de bestemming waar de e-mail in gearchiveerd moet worden en klik vervolgens op de knop Opslaan rechts van de archiveringsbalk. De e-mail zal bewaard blijven in de mailbox van de gebruiker en een kopie zal zijn opgeslagen op de gekozen bestemming.
 4. De e-mail zal nu tonen dat deze is gearchiveerd door de tekst Filed en een gele markering dient als een indicator om dit in een oogopslag te tonen. De kolom Categorieën toont dezelfde gele markering.

E-mails kopiëren en verplaatsen van e-mails

Door te klikken op het zwarte pijltje naast de knop Opslaan in de Werkbalk Archivering kan de gebruiker er voor kiezen om de e-mail te kopiëren of te verplaatsen, in plaats van direct te archiveren.

E-mails kunnen ook verplaatst worden naar de gewenste DMSforLegal map door ze direct vanuit de mailbox te verslepen naar het DMSforLegal menu.

E-mailbijlagen apart archiveren

Het is mogelijk om een bijlage los van de e-mail te archiveren.

 1. Klik op het pijl symbool rechts naast de bijlage.
 2. Selecteer Opslaan naar DMSforLegal of Alle bijlagen opslaan naar DMSforLegal. De eerste optie wordt gekozen wanneer een enkele bijlage gearchiveerd dient te worden. De laatste optie wordt gekozen wanneer meerdere bijlagen tegelijkertijd gearchiveerd dienen te worden.
 3. Wanneer de e-mail al is gearchiveerd zal in middels deze optie de initiële archieflocatie worden gesuggereerd.

Was this article helpful?

Related Articles