DMSFORLEGAL

Advocatenkantoren, juridische bedrijfsafdelingen en accountantskantoren kunnen Microsoft SharePoint gebruiken als document en e-mailmanagement systeem dankzij DMSforLegal.

DMSforLegal is ontworpen in samenwerking met juridische professionals en voorziet perfect in de behoefte van kennis- en informatiegedreven organisaties. De kosteneffectieve oplossing biedt een solide integratie met financiële praktijkmanagement en CRM systemen en stroomlijnt DMS processen. Eenvoudig in het dagelijkse gebruik door de naadloze integratie met Windows Explorer en Microsoft Office applicaties, inclusief de veelgebruikte Outlook e-mail client.

PRIJZEN CONTACT

PRODUCT PREVIEW

Ervaar DMSforLegal en vraag uw 30 dagen gratis proefversie aan.

VOORDELEN

GEBRUIKSGEMAK

Verbetert het gebruiksgemak van SharePoint door toegang tot digitale dossiers via het web, Office inclusief Outlook en Windows Verkenner.

BETER KENNISBEHOUD

Bouw een doorzoekbare kennisbron op door het ontsluiten van e-mails, bijlagen en andere bestanden en verminder de kosten die ontstaan door het reproduceren van dagelijkse informatie.

VERHOOG PRODUCTIVITEIT

De kosteneffectieve oplossing biedt een solide integratie met financiële praktijkmanagement en CRM systemen en stroomlijnt DMS processen voor een verhoogde productiviteit.

OPTIMALE SAMENWERKING

Deel kennis en werk eenvoudig samen aan zaakgerelateerde documenten via een betrouwbaar samenwerkingsplatform dat altijd en overal vanaf elk apparaat voor de juiste personen toegankelijk is.

REDUCEER RISICO'S

DMSforLegal reduceert risico's en kosten door het gebruik van standaard Microsoft applicaties en het standaardiseren van de IT infrastructuur.

EENVOUDIGE MIGRATIE

Een migratie naar SharePoint verhoogt de gebruikersacceptatie rondom digitale dossiervorming. Alle componenten zijn aanwezig, die bijdragen aan een soepele transitie.

OUT-OF-THE-BOX FEATURES

DMSforLegal biedt een veelheid aan gebruiksvriendelijke features, waaronder

  • Standaard Outlook integratie
  • Automatisch e-mailmanagement
  • Resultaatgerichte zoekervaring
  • Abonneren op relevante dossiers
  • En meer…
DATASHEET
Sorry, no posts matched your criteria.