1. Home
 2. Knowledge Base
 3. ContactManager
 4. Contacten beheren
 5. Het toevoegen van contacten aan een contactmap & synchroniseren met Outlook

Het toevoegen van contacten aan een contactmap & synchroniseren met Outlook

Wanneer een contactmap is aangemaakt, kan de eigenaar hieraan bestaande contacten toevoegen. Dan wel door te kopiëren vanuit de map Alle kantoorrelaties, dan wel vanuit een zoekresultaat.

 • Bestaande contacten kunnen worden toegevoegd vanuit de map _Alle kantoorrelaties door middel van kopiëren en plakken.

 • Wanneer contacten op deze manier worden toegevoegd, zal er een melding verschijnen waarin wordt aangegeven dat het contact succesvol is toegevoegd aan de contactmap.

 • Dubbele contacten worden herkend en niet toegevoegd.

 • Ook kunnen bestaande contacten worden opgezocht middels een zoekresultaat om vervolgens door middel van kopiëren en plakken te worden toegevoegd aan de betreffende contactmap.

 • Wanneer een nieuw contact wordt aangemaakt in ContactManager heeft de gebruiker de mogelijkheid om dit contact meteen toe te voegen aan de juiste contactmap, door een vinkje te zetten in het laatste scherm tijdens het aanmaken, zoals besproken in Een medewerker toevoegen aan een bedrijf.

Outlook

Wanneer een contact is toegevoegd aan de contactkaart, kan deze ook met de huidige Outlook contactenlijst worden gesynchroniseerd. Dit werkt als volgt:

 • Klik op het Outlook symbool rechtsboven in de menubalk van de contactkaart.

 • Een nieuw venster verschijnt waarin gevraagd wordt om de contactkaart te synchroniseren. Klik op het vinkje en vervolgens op Save.

 • ContactManager zal het de contactkaart nu met de gekoppelde Outlook contactenlijst synchroniseren. Wanneer de contactkaart al gesynchroniseerd was met Outlook, laat ContactManager een venster zien waarbij het synchroniseren stopgezet kan worden en waarbij de synchronisatie ververst kan worden.

Was this article helpful?

Related Articles

Contents

Need Support?

Can't find the answer you're looking for?
Contact Support