Contacten verbergen

Wanneer een relatie niet door andere kantoorgenoten gezien mag worden – de relatie bestaat in principe niet voor andere kantoorgenoten – dan dient het contact fysiek verplaatst te worden door de Eigenaar (degene die het contact heeft aangemaakt) vanuit de map Alle kantoorrelaties naar een map waarop beperkte rechten staan ingesteld.  

  • Klik op de map _Alle kantoorrelaties. Daar waar het contact per default wordt aangemaakt, en zoek het contact op door gebruik te maken van de zoek optie rechtsboven in het scherm (zoeken op exacte match) en type de naam van het contact in.  
  • Zet een vinkje voor het betreffende gevonden contact en klik op het schaar icoontje, om het contact te knippen.

  • Navigeer naar de map waarop beperkte rechten staan in gesteld en klik op het ‘plak’ icoontje. Het contact wordt hierdoor fysiek weggehaald uit de map Alle kantoorrelaties en geplaatst in de contact map met beperkte rechten naar keuze. 

  •  Klik op OK op zodra de verplaats actie is afgerond. 
  • Ter controle; type wederom in de map_ Alle kantoorrelaties rechts bovenin in het zoekveld de naam van de relatie nogmaals in. De contactkaart van de zojuist verplaatste relatie wordt niet meer gevonden. 

Was this article helpful?

Related Articles

Need Support?

Can't find the answer you're looking for?
Contact Support