Abonneer op een dossier

Wanneer gebruikers zich abonneren op een dossier – of site gekoppeld aan het geabonneerde dossier – zal dit dossier zichtbaar worden in het DMSforLegal menu Zie hieronder hoe een dossier waarop geabonneerd is eruit ziet binnen Outlook:

   

  1. Klik rechts op _Mijn Dossiers in het DMSforLegal menu.
  2. Selecteer Abonneren op een dossier om het Abonneren op een dossier venster te openen.
  3. Wanneer er informatie bekend is over het item waar naar gezocht wordt, voer dit dan in in het bijbehorende invoerveld: gebruik het bovenste invoerveld Matter (1) om te zoeken op een specifiek dossier en gebruik het invoerveld Client (2) om te zoeken op client. Om te zoeken binnen alle dossiers waar de gebruiker rechten voor heeft, kunnen de invoervelden leeg gelaten worden. Klik vervolgens op Zoeken (3).
  4. Selecteer de dossiers om op te abonneren. Om meer dan één dossier tegelijkertijd te selecteren kan de control toets ingedrukt worden gehouden.
  5. Klik op OK.

Wanneer een gebruiker zich abonneert op een nieuw dossier zal deze automatisch worden toegevoegd aan Recente dossiers in het DMSforLegal archiveervenster wanneer een dossier geselecteerd dient te worden om een e-mail in te archiveren.

Was this article helpful?

Related Articles

Need Support?

Can't find the answer you're looking for?
Contact Support