Het Rechtsgebiedenregister en puntenregistratie makkelijk gemaakt

Advocaten die zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) moesten van de Orde uiterlijk 1 maart 2020 in het vernieuwde rechtsgebiedenregister hebben geregistreerd welke rechtsgebieden  zij bedienen. Hiermee wordt niet alleen het bewaken van behaalde PO punten voor de Orde makkelijker, maar deze informatie gaat ook als voedingsbodem werken voor de advocatenzoekmachine “Zoek een advocaat”.

 

Het overzicht bewaren en bewaken van welke advocaten in uw praktijk – welke rechtsgebieden beheersen – klinkt makkelijker dan het is. Men heeft altijd wel een globaal idee van de expertises, maar zeker in een groter kantoor is het handig om te weten welke sub-rechtsgebieden door welke advocaat beheerst worden. Daarom hebben wij in onze producten een aantal handige toevoegingen gedaan om dit makkelijker bij te kunnen houden.

 

ContactManager

In onze CRM-applicatie voor de juridische praktijk, ContactManager, hebben we nieuwe velden opgenomen om voor de advocaten van uw praktijk precies bij te kunnen houden welke rechtsgebieden zij beheersen. Via de ingebouwde rapportages kunt u vervolgens snel zien welke rechtsgebieden geborgd zijn in uw praktijk en waar mogelijk hiaten zitten om uw cliënten op de gewenste gebieden te kunnen bedienen.

 

 

 

 

 

 

Studieplanner

Behalve het inzicht in uw rechtsgebieden is het ook belangrijk om bij te houden of uw kantoorgenoten jaarlijks hun benodigde PO/PE punten behalen. De Studieplanner is behalve voor advocaten, ook geschikt voor notarissen.

De Studieplanner van Epona Legal helpt hierbij door per advocaat of notaris bij te houden welke punten  behaald moeten worden, welke cursussen of publicaties eraan komen die hieraan bijdragen en of men wel voldoet aan alle opleidingseisen. De behaalde studiepunten voor de verschillende rechtsgebieden worden opgenomen in het jaaroverzicht van de advocaat.

 

 

 

Tijdrovend werk eenvoudig maken

 

Het bijhouden van uw rechtsgebieden en punten kan een tijdrovende klus zijn, maar gelukkig zijn er zaken die u hierbij kunnen helpen. Wilt u meer weten over bovenstaande oplossingen? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder met uw volgende stap!