EPONA LEGAL NEWSFLASH Q4 cover

EPONA LEGAL NEWSFLASH Q4

Het einde van jaar nadert, dus ik sluit het jaar graag af op een positieve noot. In eerdere nieuwsbrieven hebben we het gehad over Teams Connect, de oplossing van Microsoft die het mogelijk maakt om externen veilige toegang te geven tot (delen van) Teams kanalen. We zijn blij te kunnen melden dat Teams Connect nu echt live is en toegepast kan worden. Dat betekent dat we middels DMSforTeams nu omgevingen kunnen neerzetten waarin u eenvoudig informatie kunt delen, en samen kunt werken aan stukken met bijvoorbeeld uw cliënt of zelfs de wederpartij. Allemaal onder uw beveiligingsvoorwaarden met het gebruiksgemak van Microsoft Teams.

Tot slot hebben we ook dit kwartaal weer een aantal handige integraties kunnen realiseren, waarover u in deze nieuwsbrief meer leest. In 2023 gaan we verder met het ontwikkelen van onze oplossingen en we kijken dan ook vol verwachting naar de nieuwe ontwikkelingen die Microsoft voor het komend jaar heeft aangekondigd.

Rest mij niks meer dan u en de uwen namens het gehele team van Epona Legal een geweldig uiteinde en een fantastisch 2023 te wensen.

Bart van Wanroij
Managing Director Epona Legal

In deze nieuwsbrief komen o.a. de volgende zaken aan de orde:

  • Eenvoudig digitaal ondertekenen dankzij nieuwe integraties met ValidSign en DocuSign;
  • Epona heeft een out-of-the-box connectie met Henchman;
  • Sneller op de hoogte van updates via het helpdesk portaal;
  • Handige integraties voor beter klantcontact;
  • Legal&Tech Editie 5;
  • Product updates.

De gehele nieuwsbrief kunt u hier nalezen.