Epona Legal Newsflash Q3

Epona Legal Newsflash Q3

Take the next step

De zomer zit er op, tijd om uit te kijken naar het einde van het jaar! Maar voor het zover is, delen we graag nog wat interessante ontwikkelingen vanuit onze organisatie. Teamwork is waar het om draait bij Epona, en hoe technologie uw team zo efficiënt mogelijk laat samenwerken. Daarom introduceren wij ons nieuwe mantra: Next Level Teamwork!

Centraal in het teamwork staat wat ons betreft DMSforTeams, daarom vroegen we Ed Bergstrom, Director of Channel Sales bij Epona USA – en veteraan op het gebied van DMS en informatie management vraagstukken voor de juridische praktijk – wat DMSforTeams betekent voor advocatenkantoren en Corporate Legal afdelingen.

Daarnaast hebben we een interessant onderzoek te delen op het gebied van digitalisering en ICT keuzes van Nederlandse advocatenkantoren, spraken we met De Jurist.com over het digitaliseringsthema voor bedrijfsjuristen, en sprak Bart van Wanroij tijdens het webinar Business Development & CRM.

Genoeg te lezen dus om geïnspireerd weer aan de slag te gaan!

Wilt u meer weten over de onderwerpen in deze nieuwsbrief? Neem contact op met uw Epona consultant voor meer informatie.

In deze nieuwsbrief komen o.a. de volgende zaken aan de orde:

  • Een frisse blik op Microsoft 365 als DMS: DMSforTeams;
  • Onderzoek Lexxyn Groep: Nederlandse Advocatuur heeft nog grote winst te behalen in automatisering;
  • Webinar terugkijken: Business Development & CRM;
  • Juridische digitalisering: ‘Het was er al lang, maar mensen gaan het meer gebruiken’;
  • Software updates.

De gehele nieuwsbrief kunt u hier nalezen.